Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
webdesign & CMS system
 


Vinter, efterår, forår og sommer – alle årstider byder på specielle oplevelser

Efteråret fejer hin over Danmark – løvet falmer og de sidste varme solstråler indbyder til årets sidste badetur. Kastanierne kaster med sine frugter – stor og lille, børn og voksne forvandler dem til fantasifulde dyr og figurer. Andre høster årstidernes svampe mens andre blot nyder efterårets festfyrværkeri af farver med lange gåture og hyggelige aftener foran pejsen. Der er efterår i Danmark.

 

Kutterne ved molen i efterårets solnedgang

 


 

 

Vinteren holder indtog med dansende snefnug – frosten napper i kinderne og på vinduerne vokser isblomster. Velkommen til korte dage med friske gåture ved havet og i skoven og hyggelige aftener med sterinlys og varm kakao foran brændeovnen. Tid til at forkæle sig self og hinanden, nyde god mad og ren afslapning. Det er vinter i Danmark.

 

Rubjerg Knude fyr på en dejlig vinterdag

 Forår kommer med fuglenes muntre fløjt varsler og krokus og tulipaner vælter frem, hver dag bliver lidt længere og solen får langsomt magten tilbage. Den friske luft og solens lune stråler fortrænger de sidste spor af vinter. Det er forår i Danmark.

 

Saltum strand til forår


 

Sommerens lyse nætter og dovne dage ved stranden – grønne skove, bølgende kornmarker, Danmarks flotteste bredeste sandstrand. I kystområderne ligger hyggelige sommerhuse spredt ud over landskabet. Plads til leg, hygge, nærvær eller at være alene sammen.. Attraktionerne lokker med oplevelser for hele familien. Friskplukkede jordbær med fløde og en dansk isvaffel, det er sommer i danmark.

 

Løkken strand om sommeren, hvor badehusene står som perler på en snor


 

 

 

Klik ind her og se informationerne om vores områder.